Yoga klasser på JOY

 
https://www.youtube.com/watch?v=Bu0iQxzbK-k

Solhilsen Flow

Tid: 60 min
Instruktør: Jenny / Mira
Musikk: Ja
Nivå: Alle
Solhilsen flow er en oppkvikkende klasse full av deilige og kreative solhilsner som gir kropp og sinn en deilig start på dagen! Solhilsner er noen av de mest brukte yogaøvelsene, siden solhilsner setter igang store muskelgrupper og vekker kroppen til liv på en rolig og behagelig måte. Det vil være mange repetisjoner av samme sekvens så man får tid til å komme inn i rytmen og flyten som setter en god varme i kroppen og ro i sinnet. Samtidig vil det alltid by på noen nye øvelser eller overganger for å holde flowen levende og interessant. Forvent flyt i behagelig tempo , deilige strekker og noen styrkebyggende øvelser, smidige overganger og fokus på bevegelse i flyt med pusten. Timen for deg som vil åpne og strekke ut kroppen godt før dagen starter.

Yin Bliss + eteriske oljer

Tid: 60 min
Instruktör: rullering
Musikk: Ja
Nivå: Alle
En klasse som har som mål å gi kroppen og hodet ett velfortjent avbrekk fra hverdagens aktive tendenser. Her roer vi helt ned og gjør kun posisjoner sittende og liggende gjerne med puter og blokker for å gjøre posisjonene mer behagelige å holde lenger av gangen. Hver posisjon holdes 3-5 minutter så kropp og hodet skal få tid til å løsne opp og gi slipp på spenninger. Vi jobber mye med å åpne opp i området rundt hofter, rygg å skuldre. Forvent deg senket belysning, levende lys, behagelig rolig musikk og myk veiledning som skal hjelpe deg å senke skuldrene og virkelig gi deg pusterom i hverdagen.

Den menneskelige luktesansen er et kraftig verktøy. Forskning har vist at duften av essensielle oljer kan skape betydelige mentale, emosjonelle og fysiologiske responser, avhengig av hvordan forskjellige aromaer reagerer med hjernen.

YIN Bliss er et perfekt kompliment til de mer aktive timene, men også perfekt for deg som har en hektisk hverdag med mye Yang og behøver mer Yin for å skape balanse.


Yoga Basics

Tid: 60 min
Instruktør: Daniel
Musikk: Ja
Nivå: Alle
Yoga Basics er midt i blinken for deg som er helt ny, eller ganske ny til Yoga å vil ha mye forklaring som kan starte deg igang så du etterhvert kan enkelt henge med i timene med mer flyt og mindre forklaring.

Disse timene vil ha et behagelig tempo hvor vi blir kjent med yogaposisjonene. Vi holder posisjonene litt lengre og det vil være fokus på yogateknikk. Hovedtema på timen vil være forskjellig fra uke til uke. De forskjellige temaene vil være: stående posisjoner, fremoverfold, bakoverbøy, hodestående/skulderstående.

Forvent en time som både er for deg som er helt ny til Yoga og vil ha tid til å gå igjennom steg for steg inn og ut av posisjonene, og for deg som alltid har lyst å lære mer.


Backbend Boost

Tid: 90 min
Instruktör: Stine
Musikk: Ja
Nivå: 2/3
Backbend Boost er en klasse som har ekstra vekt på bakoverbøyer. Fordelene av å praktisere bakoverbøyer er mange, og timen kalles backbend boost for at bakoverbøyer er kjent for å booste energi nivået og humøret. Yoga byr på mange forskjellige bakoverbøyende posisjoner, og vi vil dekke flere av de i denne klassen. For å forberede kroppen for bakoverbøyene vil vi åpne forsiden av kroppen som bryst/hjerteområde, forside lår, skape lengde i ryggsøylen samt skulderåpnere. Her tilbyr instruktøren forksjellige varianter og modifikasjoner av posisjonene, tilpasset forskjellige kroppstyper. Forvent deg en fysisk og mentalt utfordrende klasse som bygger utholdenhet ved å bli i det intense, å lære å puste gjennom det som kan oppleves som tungt og vanskelig. Denne klassen passer bedre for deg som har trent yoga før.


Yang-Yin + eteriske oljer

Tid: 60 min
Instruktør: Cecilie/Mira/Anette
Musikk: Ja
Nivå : alle
Yang-Yin er en klasse hvor første halvdel av timen består av en varmebyggende flow, og siste halvdel er rolige sittende og liggende øvelser som blir holdt lenge av gangen. De første 30 minuttene inneholder solhilsner, stående posisjoner og sekvenser som alle har ett tema som de bygger på i hver runde. De 30 siste minuttene skal områdene i kroppen som har jobbet få strekkes ut i lange hold med hjelpemidler som blokker og bolster. Timen passer for deg som vil ha en allround time uten for krevende øvelser.

 

Den menneskelige luktesansen er et kraftig verktøy. Forskning har vist at duften av essensielle oljer kan skape betydelige mentale, emosjonelle og fysiologiske
responser, avhengig av hvordan forskjellige aromaer reagerer med hjernen. Enkelte oljer kan fremme energi og virke oppkvikkende, mens andre oljer gir deg
ro.


Slow flow

Tid: 60 min
Instruktør: Daniel / Mira
Musikk: Ja
Nivå : 1-3
Slow Flow er en klasse som er perfekt for deg som er ny til yoga og vil lære deg å flyte gjennom en vinyasa klasse, men behøver å ta det rolig i starten.

Her vil du få god og tydelig instruksjon i behagelig tempo så du rekker å henge med på det som skjer i timen. Ingen øvelser som krever at du er verken fleksibel eller sterk fra før. Men du vil trolig bli det om du begynner jevnlig med denne klassen.

Forvent deg få øvelser, repetisjon, rolig flyt og god forklaring og veiledning.

Perfekt for deg som er ny til Yoga men fortsatt ønsker å få beveget deg litt iløpet av timen.

Vinyasa flow

Tid: 60 -90 min
Instruktør: Daniel / Yvonne / Stine / Sebastian mfl
Musikk: Nei
Nivå : 1-3
Vinyasa er hovedklassene på Joy Yoga. Timen er sentrert rundt å linke sammen inn og utpust med bevegelser og posisjoner. Instruktøren velger opplegget for hver enkelte time, men du kan forvente at få solhilsner og stående serier, stretching og savasana i alle vinyasa timer.


Lunar flow

Tid: 60 min
Instruktør: Astrid 
Musikk: Ja
Nivå : 1
En rolig vinyasa klasse hvor vi beveger oss som i vann, med flytende og myke bevegelser. Ikke noe tøffe eller utfordrende øvelser, og god tid till å strekke ut og slappe av på slutten. Timen slutter i enten sittende eller savasana.


Hip Flow

Tid: 60 min
Instruktør: Sebastian
Musikk: Ja
Nivå : 1-2
Hipflow er en Joy Yoga klassikere som vært med helt fra starten. Timen er kjent for å være svært effektiv til å jobbe gjennom hele kroppen, med ekstra fokus på styrke og balans rundt hoftene.
Timen er bygget opp på en sekvensert måte, hvor runde to bygger videre på runde 1, slik at du enkelt vill kunne henge med på klassen.
Timen er for alle nivåer, men vær forberedt på utfordrende øvelser som du ikke får til på første forsok. Svetten drypper garantert i denne klassen!


Jivamukti

Tid: 90 min
Instruktør: Karina / Nina
Musikk: Ja
Nivå : Alle
Jivamukti er en yogametode som ble grunnlagt av Sharon Gannon og David Life i New York i 1984. De var Ashtanga yogis som ønsket å skape en yogametode for vestlige studenter, med fokus på yoga som en spirituell disiplin. Navnet ‘Jivamukti’ betyr frigjøring av sjelen i levende live.

Hovedaspektet i en Jivamuktiklasse er de fysiske yoga øvelsene (asana).
Andre viktige komponenter er fokuset på ikke-vold (ahimsa), intensjon (bhakti), meditasjon, utvikling av evnen til å lytte ved hjelp av musikk (nada yoga), chanting på Sanskrit og studie av yogakildene.

Jivamukti er en fysisk utfordrende og mentalt stimulerende praksis som kan lede til spirituell bevissthet. De enkelte yogastillingene settes sammen i flytende serier ved hjelp av pusten (vinyasa). Dette kombineres med chanting, oppløftende musikk og meditasjon.


Yoga SPA

Tid: 90 min
Instruktør: Rullering
Musikk: Ja
Nivå: Alle
YogaSpa er en balansert klasse med Yin posisjoner, pranayama, (pusteøvelser) meditasjon, yoga nidra (guidet avspenning) og lett nakke og hodebunnsmassasje i avspenning.


 • Vi tilbyr ikke gratis prøvetime. For deg som vil prøve ut vårt tilbud anbefaler vi vårt ukeskort, 349.- , da får du testet ut alle våre klasser.
 • Etter at timen har begynt vil du ikke bli sluppet inn! Vær ute i god tid.
 • Alle medlemskap og klippekort er personlige, og kan ikke deles mellom flere personer
 • Avmelding må gjøres senest 3 timer før klassen begynner.
 • Hvis du regelbundet ikke melder deg av i tid, vil du bli belastet kr 100 per 'no-show'. Bruk knappen her under for å melde deg på og av klasser.
 • Hvis en klasse ikke har en "sign up" knapp betyr det at den er fullbooket og at ventelisten er full, eller at klassen er lenger enn tre uker frem i tid.
 • Vårt studio holder stengt alle helligdager.

Refunderings policy og kjøpsbetingelser:

 • 10 dagers Norsk retur-rett gjelder på alle kjøp.
 • Workshops, klippekort og gavekort kan ikke refunderes etter 10 dager.
 • 12 måneders bindingstid gjelder på alle medlemskap (fullt, sunrise, familie, venne). Ved flytt fra Oslo vil medlemskapet bli avsluttet.
 • Du kan fryse medlemskapet ditt 5 uker per år, da betaler du ikke noe. Minimum 7 dagers frysning per gang.
 • har du spørsmål rundt medlemskap? send en epost til support@joyyoga.no

Åpenttider Sommertimeplan


Sommertimeplan starter 11 Juni, og studioet åpner 15 min før klassen starter. Døren stenges i det timen starter. Vær på plass i god tid, slik at du ikke risikerer å ikke bli sluppet inn. 

Kontakt


Epost:
astrid@joyyoga.no
Adresse
Gøteborggata 23, 0566 Oslo

Priser


 • Fullt: 699
 • Fullt: 949 (uten bindning)
 • Morgen medlemskap: 399
 • Student: 499
 • Familie: 1100
 • Dropin: 250
 • 3 mnd: 2990
 • 6 mnd: 849
 • 10 klipp:: 2000 (8 mnd utløpsdato)
 • 20 klipp:: 3200 (12 mnd utløpsdato)
 • 2-ukerskort: 399 (gyldig fra kjøpsdato)

Alle medlemskap har 12 mnd binding.